OM OSS

Vi er oppdatert og har høy kompetanse på alle områdene vi tar oppdrag.

ABC Regnskapsbyrå.

ABC Regnskapsbyrå er et autorisert regnskapsbyrå med kontorer i Sarpsborg og Oslo. Vi har kunder innen de fleste bransjer fra små enkeltpersonforetak til mellomstore aksjeselskap. Vi har svært fornøyde kunder som forteller oss at vi klarte å levere det de etterlyste og noe mer på en veldig effektiv måte.

Vår kompetanse og erfaring etter flere år i faget er vårt beste verktøy. Vi er oppdatert og har høy kompetanse på alle områdene vi tar oppdrag. For å kunne utføre best mulig arbeid for våre kunder deltar vi årlig på flere kurs og seminarer innen regnskap og skatt.

HVORFOR VELGE OSS?

Vi setter oss inn i kundens behov

Faste, lave priser

Vi sender alle rapporter, skjemaer og kommentarer til våre kunder på e-post.

Medlem av Regnskap Norge

Dette gir kundene trygghet for at regnskaps- og rådgivningstjenesten er av høy kvalitet.

Profesjonelle programvarer

Vi bruker profesjonelle programvarer innenfor faget for å sikre den beste kvaliteten på vårt arbeid.

Oppdatert på lover og regler

Vi i ABC Regnskapsbyrå arbeider mye for å holde oss à jour med lover og regler, som stadig er i endring.

Fornøyde kunder

Vi har svært fornøyde kunder som forteller oss at vi klarte å levere det de etterlyste og noe mer på en veldig effektiv måte. Vi har både faste priser og timepriser, noe som gir større fleksibilitet for kundene våre.

Vår kompetanse og erfaring etter flere år i faget er vårt beste verktøy. Vi er oppdatert og har høy kompetanse på alle områdene vi tar oppdrag. For å kunne utføre best mulig arbeid for våre kunder deltar vi årlig på flere kurs og seminarer innen regnskap og skatt.

Nøkkelord hos oss er kvalitet og fremtidsrettede løsninger. Vi legger vekt på personlig oppfølging og ønsker å være en profesjonell støttespiller for Deres bedrift

Vi finner ditt behov

Vi sender alle rapporter, skjemaer og kommentarer til våre kunder på e-post, noe som gir god oversikt. Våre kunder kan om ønskelig få tilgang til vår server for å hente ut regnskapsrapporter når det passer dem best.

Et avstemt og periodisert regnskap er det beste styringsverktøyet dere har i bedriften. Det er like viktig å gjøre korrigeringer underveis å garantere vår kvalitet på regnskapet.

Vår viktigste oppgave er å kunne sette oss inn i kundens behov, og finne ut hvordan vi kan bidra til å øke kundens resultat og gjøre effektivisering av arbeidsoppgaver som tilpasse hver kunde individ.

Har du behov for våre tjenester?

Vår kompetanse og erfaring etter flere år i faget er vårt beste verktøy. Vi er oppdatert og har høy kompetanse på alle områdene vi tar oppdrag. Vi legger vekt på personlig oppfølging og ønsker å være en profesjonell støttespiller for Deres bedrift.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle